Activiteit

Winterlicht: uniek dineren op magisch Pampus

Op vrijdag, zaterdag , 18:00 - 23:00 uur
Illustration

Winterlicht op Forteiland Pampus 

Elke vrijdag- en zaterdagavond van 16 februari t/m 16 maart

Winterlicht is een culinair avontuur met een vleugje vrijheid en een flinke dot geschiedenis. Ingrediënten als een onbewoond eiland, een menu met heerlijkheden en een unieke setting staan garant voor een fantastische avond. Boek nu snel jouw tickets.

Je avond uit gaat van start op het water en in winterse sferen vaar je in zo’n dertig minuten over het verstilde IJmeer naar Forteiland Pampus toe. Geniet van spectaculaire, winterse uitzichten over het meer en de skylines van Amsterdam, Almere en het Gooi.

Op het centrale plein van het eiland heten we je van harte welkom bij Winterlicht en vertellen we wat de avond je zal brengen.

De huiskamers in het fort 

Een sfeervol verlicht fort en een warm gestookt paviljoen staan op het eiland klaar om je hart te veroveren. Daal af in het half verscholen historische fort vol donkere gangen, indrukwekkende koepels en verborgen ruimtes. De voorgerechten worden in het fort geserveerd. Er zijn sfeervolle zitjes verspreid over verschillende fortruimtes. Er is een heerlijke wijnbar. Het fort is prachtig uitgelicht en het is boeiend om te zien waar vroeger de manschappen gelegerd waren.

Neem daarna in het warmgestookte paviljoen plaats aan een mooi gedekte tafel en geniet van het hoofdgerecht en dessert.

Voor Winterlicht serveren we een vast menu en we werken met producenten die zoveel als mogelijk van binnen De Groene Stelling van Amsterdam zijn. Allemaal producenten die klein produceren met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Het belooft weer een mooie editie te worden, waarin we jullie meenemen op een fantastisch avontuur. Deze editie staat in het teken van “een bord vol verhalen”. Kom genieten met je geliefde om samen met vrienden en laat je verrassen op deze allermooiste ervaring denkbaar op Pampus!

Ook voor groepen en bedrijven

Ook voor bedrijven en groepen is het mogelijk om Winterlicht op woensdag- en donderdavond te boeken. Neem dan contact op met Pampus Events en kom voor jouw winterse event naar Pampus.

 

Praktisch op een rij

Elke vrijdag- en zaterdagavond van 16 februari t/m 16 maart varen we uit vanaf Amsterdam/IJburg. Op 1, 2 en 8 maart vanuit Muiden.  

Het inschepen is om 18.00 uur. Samen met alle andere gasten vaar je naar werelderfgoed Pampus. Na een bijzondere avond vol heerlijkheden varen we rond 22:15 weer terug en heb je rond ietsje voor 23:00 uur weer vaste grond onder de voeten.

Boek hier je tickets

 

 

Locatie
Forteiland Pampus
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op vr 16 februari 2024. Eindigt za 16 maart 2024
Deel dit:
Locatie
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
vrijdag 23 feb 2024
zaterdag 24 feb 2024
vrijdag 1 mrt 2024
zaterdag 2 mrt 2024
vrijdag 8 mrt 2024
zaterdag 9 mrt 2024
vrijdag 15 mrt 2024
zaterdag 16 mrt 2024