Activiteit

Theaterles voor kinderen (4-6 jaar en 6-8 jaar)

zaterdag 23 september 2023 , 10:30 - 11:20 uur

Kleutertheater (4-6 jaar | groep 1-2)
In kleuters houden zich de grootste fantasiewerelden schuil. En wij reizen heel graag met ze mee naar de gekste plekken: woeste zeeën, bossen vol dieren, kastelen en paleizen... Theater is daarom een prachtig middel van expressie voor deze doelgroep. Alles kan! Aan de hand van mooie muziek, kleurrijke verkleedpartijen, spannende boeken en onze kast vol attributen worden kleuters geprikkeld deze werelden te bezoeken en te ontdekken. We spelen samen verhalen en onderzoeken ritmes en bewegingsvormen. Spelenderwijs leren kinderen de mogelijkheden van theater kennen en bouwen tevens zelfvertrouwen en sociale vaardigheden op. 

Kleutertheater zaterdag 10:30-11:20

TheaterMusicalklas (6-8 jaar | groep 3-4)
In de theater en musical lessen draait alles om plezier maken door samen toneel te spelen, leuke liedjes te zingen en te dansen op swingende muziek! Kinderen maken aan de hand van samenspel kennis met verschillende theaterdisciplines. Bijvoorbeeld door spannende verhalen te spelen of met kostuums personages te maken. Zo onderzoeken kinderen hun eigen belevingswereld en zetten deze verhalend om naar theater. Op speelse wijze behandelen we de basistechnieken van zang en dans. We sluiten blok 1 en 2 af met mooie slotpresentaties waarin alle verborgen talenten zeker ter tonele zullen verschijnen!

De leerlingen kunnen twee achtereenvolgende schooljaren deze klas volgen, iedere klas heeft per schooljaar een ander lesaanbod. 

Theatermusicalklas 1 maandag 16:00-17:15
Theatermusicalklas 1 zaterdag 11:30-12:30

Kijk voor meer informatie op:
www.jeugdtheaterschooltij.nl 

Locatie
CVT IJburg
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 8 jaar
Deel dit: