Activiteit

Yin yoga (iedere donderdag)

Op donderdag , 19:30 - 20:45 uur
Illustration

Yin yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga en zorgt voor een diepe lichamelijke ontspanning en meer rust in je hoofd. Deze vorm van yoga bestaat met name uit zittende en liggende houdingen. De houdingen bij yin yoga worden langere tijd vastgehouden en zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel, ligamenten en gewrichten.

Yin yoga is voor bijna iedereen geschikt, maar vooral ook voor mensen die veel zittend werk doen of spanningsklachten ervaren. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan een yin yoga les bij mij? Dan verwelkom ik je graag voor een gratis proefles.

Aanmelden kan door een whatsappbericht te sturen naar 06-24709142 of een mailtje naar heidi.rooijakkers@gmail.com. Heb je nog vragen? Neem dan ook gerust contact met mij op.

 

Tarieven:
- Proefles: gratis
- 10x-strippenkaart (3 maanden geldig): €125.-
- 10x-strippenkaart (6 maanden geldig): €130,-
- 5x-strippenkaart (3 maanden geldig): €70,-
- Losse les: €15,00

Alle yoga materialen zijn aanwezig, maar het kan prettig zijn om zelf een wat grotere doek voor op de mat (of een eigen matje), een handdoek o.i.d. voor over de bolster (langwerpig yogakussen) en eventueel een dekentje zelf mee te nemen. Zorg ook voor genoeg warme kleding.

 

 

Locatie
Naar Zee
Kosten toelichting
Proefles is gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op do 25 mei 2023. Eindigt di 30 april 2024
Illustration
 
Deel dit: