Activiteit

Vaar mee naar Pampus of Muiderslot

Op donderdag, vrijdag , 10:45 - 15:15 uur
Illustration

Van 4 mei t/m 1 september vaart Veerdienst Amsterdam ook op donderdag & vrijdag! 

  • Vertrek 10:45 vanaf de haven van IJburg
  • Ieder weekend en op donderdag en vrijdag.  

Boek je ticket Veerdienst Amsterdam

Meevaren naar Pampus? Er is veel te doen op het forteiland en voor ieder wat wils. Laat je meevoeren door een gids of verken zelf het fort met een audiotour. Volg één van de interactieve routes en vlieg over de Stelling van Amsterdam in een virtuele ballonvaart. Ben je met kinderen? Haal de Pampussleutel voor meer spelplezier of kraak de geheime code tijdens de blacklight speurtocht! Beklim het fortdak voor een spectaculair uitzicht! Iets drinken of eten? Bezoek het Paviljoen.

Meevaren naar Muiderslot? Dit kasteel bruist. Ook hier is van alles te doen en te zien. Struin in je eigen tempo rond met een audiotour. Volg de ridderroute, torenroute of tuintour en waan je in de middeleeuwen. Er is ook een speciale audiotour voor kinderen. Wandel door de bijzondere tuinen en kom meer te weten over vergeten groenten en kruiden. Kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen het Muiderslot verkennen met een leuke  speurtocht. Even bijkomen? Bezoek het museumcafé voor iets lekkers. 

Kinderfeestje vieren? Jouw feestje begint al aan boord van een historisch schip. Neem je eigen taart mee en wij zorgen voor een tafel met limonade. Zo kun je aan boord je cadeatjes uitpakken en taart eten. Boek je tafel en limonade online. 

Vaar je mee? www.veerdienstamsterdam.nl 

 

 

Locatie
Bert Haanstrakade 1051
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op do 4 mei 2023. Beëindigd vr 1 september 2023
Deel dit: