Activiteit

Vier Pasen op Pampus met onze Paaslunch!

zo 9 apr 2023 - ma 10 apr 2023 , 12:30 uur
Illustration

Heerlijk! De lente is begonnen, Pampus is weer open en de voorbereidingen voor onze feestelijke Paaslunch zijn in volle gang! Alle reden om op 9 of 10 april ons eiland te bezoeken! Natuurlijk worden er ook eieren verstopt en krijg je als vindersloon een Paasverrassing!

Wie komt Paaslunchen kan zich verheugen op een knolselderijsoep met geurige kruidenolie van het eiland, al dan niet met wat extra gerookte makreel. Er is gegrild krentenbrood, paté, appelchutney, Brie de Meaux voor wie liever vegetarisch luncht, zuurdesembrood met gepocheerd ei, sauce hollandaise, spinazie en paddenstoelen. En voor kinderen hebben we een soepje, een gekookt eitje met een mutsje op en pannenkoek.

Natuurlijk ontbreekt aan dit fantastische driegangenmenu met lokale ingrediënten een heerlijk dessert met Paasverrassing niet en je krijgt bij dit feestmaal ook nog een superlekkere Paascocktail om van te genieten!

Wie liever ‘gewoon’ bij ons komt lunchen of alleen maar wat wil komen drinken, kan vanzelfsprekend ook in ons paviljoen terecht. Verder is er veel te beleven tijdens de Paasdagen. Allereerst natuurlijk het Paaseieren zoeken, maar ook de ballonvlucht, de gidsrondleidingen, de belevenisroutes, de blacklightspeurtocht en het struinen over het eiland.

Kom genieten en uitwaaien tijdens de Pasen. We zien je graag!

De Paaslunch kost €27,50 p.p. en voor kinderen €15,00 (inclusief een feestelijk drankje)
Aanvangstijden zijn zowel op 1e als op 2e Paasdag: van 12:30 tot 13:45 uur of van 14:00 tot 15:15 uur.


Boek de tickets voor de Paaslunch apart van de tickets voor het veer en entree in onze webshop.

 

Kosten toelichting
https://www.pampus.nl/pasen-op-pampus

Start op zo 9 april 2023. Eindigt ma 10 april 2023
Deel dit: