Activiteit

open repetitie Diemer Harmonie

maandag 3 april 2023 , 20:00 - 21:15 uur

Altijd al eens mee willen spelen met de Diemer Harmonie? Dit is je kans! Kom luisteren of speel mee bij het leukste orkest van Diemen. Maandag 3 april is er een open repetitie onder leiding van Vincent van den Bijlaard van 20.00 tot 21.15 uur in Theater de Omval. Aanmelden via www.diemerharmonie.nl. Je krijgt de muziek van tevoren per e-mail toegestuurd.

“In een harmonie spelen houtblazers, koperblazers en slagwerk. Denk bijvoorbeeld aan de klarinet, trombone, hoorn, drumstel, pauken of melodisch slagwerk. Geen eigen instrument? Bij lidmaatschap kunnen we vaak een instrument in bruikleen geven”, aldus de Diemer Harmonie.

De Diemer Harmonie werd opgericht in 1897 en bestaat uit 40 leden van jong tot oud. De harmonie staat onder leiding van haar vaste dirigent Vincent van den Bijlaard. Het symfonisch blaasorkest geeft jaarlijks verschillende concerten in en rond Diemen, soms elders in het land. 

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Het is een kennismakingsavond, dus alle niveaus zijn welkom. In een harmonie spelen houtblazers, koperblazers en slagwerk.
Documenten

Deel dit: