Activiteit

Pop-up restaurant Winterlicht op Pampus

elke Vrijdag, Zaterdag , 18:00 - 23:00 uur
Illustration

Beleef een unieke winterse avond op Pampus

Van zout naar zoet. Dit is onlosmakelijk verbonden met Pampus. En dit komt allemaal terug bij de nieuwe editie van Winterlicht: hét pop-up restaurant op Forteiland Pampus. De avonden in november en december zijn uitverkocht. Daarom gaan we in het nieuwe jaar door: Van 17 februari tot en met 18 maart varen we elke vrijdag- en zaterdagavond weer uit vanaf IJburg (op 3 en 4 maart vanaf Muiden).

 

Kom genieten van een uniek avondje uit. 

Winterlicht is een culinair avontuur met een vleugje vrijheid en een flinke dot geschiedenis. Het unieke avondje uit begint op de klassieke Motorklipper Sailboa. Na een fijne vaartocht meren we af in de haven van Pampus. Daal af in het half verscholen historische fort vol donkere gangen, indrukwekkende koepels en verborgen ruimtes. De voorgerechten worden in het fort geserveerd. Er zijn sfeervolle zitjes verspreid over verschillende fortruimtes. Er is een heerlijke wijnbar. Het fort is prachtig uitgelicht en het is boeiend om te zien waar vroeger de manschappen gelegerd waren. Neem daarna in het paviljoen plaats aan een mooie gedekte tafels en geniet van het hoofdgerecht en dessert.

Rond de klok van tienen varen we onder een schitterende sterrenhemel weer terug, nagenietend van een heerlijke avond.

We beloven met deze editie van Winterlicht weer een avontuur op het unieke eiland Pampus. Het diner wordt net zo avontuurlijk als dat het heerlijk is. Vers, vol groenten en net even anders dan anders…

Winterlicht is razend populair en is snel uitverkocht dus reserveer snel.

Kijk hier voor meer informatie en kaartjes voor Winterlicht. www.pampus.nl/winterlicht


Start op vr 17 februari 2023. Eindigt za 18 maart 2023
Deel dit: