Activiteit

Zet je 3D bril maar op en duik nieuwe dimensies in op Forteiland Pampus!

di 4 okt 2022 - zo 27 nov 2022 , 10:30 - 17:00 uur
Illustration

Eindelijk doet de reizende fototentoonstelling ‘De Hollandse Waterlinies door een andere bril’ nu ook Fort Pampus aan. Verheug je op een nieuwe blik op het verleden. Er ligt een gratis 3D bril voor je klaar!


Ken jij Fort Pampus al?  Dan weet je vast wel dat het ene deel heel spannend en ruïneachtig is, en het andere juist vol high tech snufjes zit. Beide kanten zijn super boeiend en vertellen over de Stelling van Amsterdam en het vroegere soldatenleven. En wie meeloopt met een rondleiding krijgt een nóg levendiger beeld van het oude Pampus. Aan al dit interessants wordt tijdelijk iets extra’s toegevoegd: een 3D expositie waarbij je de diepte induikt van het grootste werelderfgoed dat ons land rijk is, de Hollandse Waterlinies!

 

DE STELLING VAN AMSTERDAM 

DE NIEUWE HOLLANDSE WATERLINIE 

DE HOLLANDSE WATERLINIES

 

Wat ga je zien als je je 3D bril opzet? Grote, levensechte beelden van de landschappen en forten die samen misschien wel het best bewaarde militaire geheim van ons land waren. Vergezichten, details, kleine beestjes, prachtige doorkijkjes, er komt van alles voorbij.

 

De nieuwe 3D expositie op Pampus is te zien van 4 oktober t/m 27 november.  Het kost niks extra’s en de 3D brillen zijn een cadeautje van de Hollandse Waterlinies. Let op: in november is Pampus alleen nog maar in het weekend open!

 

Locatie
Forteiland Pampus
start / einde
Gestart op di 4 oktober 2022. Beëindigd zo 27 november 2022
Illustration
Van Blacklight Speurtocht tot struinen over het eiland. Deze herfst is er nog van alles te zien en te ontdekken op Pampus. Kom lekker uitwaaien en word weer warm met iets lekkers in het paviljoen!
Deel dit: