Activiteit

Leer je innerlijke blokkades loslaten l Choose Again l Online

donderdag 8 december 2022 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Train jezelf in het loslaten van innerlijke blokkades

We zijn zo gewend dat er altijd wel iets is waar we onrustig of gespannen over zijn, wat ons stress geeft of waar we tegen op zien, dat het gevoel compleet in rust te zijn, vredig en kalm bijna onbekend is en maar af en toe voelbaar. En tegelijkertijd is dit het gevoel waar iedereen naar verlangt.

In een Cirkel leer je werken met de Zes Stappen van Choose Again, een simpele en doeltreffende aanpak om jezelf op een andere manier te leren ervaren. Het is een eenvoudig proces waarin je steeds meer verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes leert nemen. Je onderzoekt op een liefdevolle manier of dat wat je gelooft over jezelf, waar is of niet. In feite spoor je negatieve overtuigingen over jezelf op om er vervolgens los van te komen. Met als resultaat dat je weer liefde, vrijheid en vreugde in jezelf gaat ervaren.

 

Locatie
Hoofd- & Hartzaken
Lumierestraat 38
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
De eerste keer betaal je niets en kan ervaren of het iets voor je is.
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Ben je regelmatig geïrriteerd, boos of chagrijnig? Of voel je over het algemeen wel oke, maar zou je vaker echt gelukkig willen voelen? Dan is Choose Again iets voor jou.
Deel dit: