Activiteit

WIJburg maand

elke Zaterdag , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

Vanaf zaterdag 17 september staat Winkelcentrum IJburg 4 weken lang in het teken van de maatschappij, duurzaamheid en ondernemen. Na het grote succes van de WIJburg-dag in 2021, gaat winkelcentrum IJburg nu nog een stapje verder. De kennis van de ondernemers en de aantrekkelijkheid van de buurt en haar bezoekers komen samen in een volgend project de WIJburg-maand.


Op de zaterdag 17 en 24 september evenals op zaterdag 1 en 8 oktober zijn er diverse activiteiten in Winkelcentrum IJburg. De rode draad van de WIJburg maand is het gezamenlijk realiseren van een uniek kunstwerk. Niet zomaar een kunstwerk, maar een 100% gerecycled kunstwerk. Gemaakt voor en door de IJburgers.


Bewoners, bezoekers en ondernemers worden aangespoord om producten zoals flesjes, dopjes, blikjes, lege pakken en stofjes in te leveren bij de glazen kas aan de IJburglaan. Hier kun je, onder begeleiding van een kunstenaar, je eigen visie op het kunstwerk loslaten. Naast het kunstwerk zullen er tijdens de WIJburg maand elke zaterdag diverse muzikale, culinaire activiteiten en workshops plaatsvinden. Het kunstwerk zelf zal aan het einde van de laatste week op zaterdag 8 oktober onthult worden. 

Kosten
Gratis

Gestart op za 17 september 2022. Beëindigd za 8 oktober 2022
Deel dit: