Activiteit

Francine Oomen: Hoe overleef ik?

donderdag 29 september 2022 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Francine Oomen is vooral bekend als kinderboekenauteur. Een paar jaar geleden was ze op woensdagmiddag in de FlexBieb om te vertellen over haar immens populaire boekenreeks Hoe overleef ik...?.

Sinds haar boek Hoe overleven we? (2021) weten we dat die titel een grimmige autobiografische ondertoon had en heeft. Tijdens deze Flex Night Live gaat Francine met jou in gesprek over opgroeien, trauma's en heling.

In 2008 publiceerde ze haar eerste werk voor volwassenen: de poëziebundel Gek van liefde. In 2017 volgde Oomen stroomt over, over haar en andermans strubbelingen met de overgang. Eind vorig jaar bracht ze het autobiografische Hoe overleven we? uit. Momenteel is Francine onder meer bezig met een podcast waarin ze met tien twintigers in gesprek gaat over alles waar zíj in hun leven tegenaan zijn gelopen of lopen. Dit als voorbereiding op een nieuw Hoe overleef ik-deel, waarin geen tieners maar twintigers centraal staan.

Toegang: vrijwillige bijdrage.

Reserveren via deze Chipta-link: www.chipta.com/tickets/event/54916/francine-oomen-hoe-overleef-ik/

Wil je eens in de paar maanden per mail op de hoogte worden gebracht van onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@flexbieb.nl met alleen in het onderwerpvak 'nieuwsbrief'.

Kosten toelichting
Vrijwillige bijdrage
Deel dit: