Activiteit

Levensverhalen Schrijven Writing Life Stories

woensdag 17 augustus 2022 , 2:00 - 5:00 uur
Illustration

Liever Kunst dan Pillen – Rather Art than Pills

‘Kunst opent je de ogen voor drie uiterst belangrijke werkelijkheden. Al ga je maar een van de drie zien, dan kun je daardoor al een veel gelukkiger mens worden. Met z’n drieën vormen ze een uiterst bedwelmende geluk cocktail. Het zijn:
-    de werkelijkheid van de wereld
-    de werkelijkheid van andere mensen
-    de werkelijkheid van jezelf’
Bridget Watson Payne in ‘Kunst Maakt Gelukkig’

Een jaar of vijftig geleden besloot ik: liever therapie dan pillen. Nu ik 85 ben en gezond met wat mankementen maar zonder een medicijnlijstje, weet ik dat de-luisteren-naar-mijn-gevoelsweg die ik volg, klopt. Van cliënt werd ik therapeut en ontdekte de magie van schrijven en kunst. ‘Gelukspillen’ heb ik nooit door mijn keel gekregen. Als je nieuwsgierig bent naar het ‘Hoe’ ben je iedere woensdagmiddag – indien mogelijk – van 2-5 uur welkom in Factor IJ. De perfecte plek om ons te laten inspireren door de kunst en de boeken en om samen te spreken en te schrijven om meer te snappen van de werkelijkheden van de wereld, van elkaar en van onszelf.
Voel je vrij om binnen te lopen. Kennismaken is kosteloos.
Voor een eventueel vervolgtraject maken we samen een plan. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op mijn website www.tinevanwijk.nl . Je kunt ook emailen of bellen: info@tinevanwijk.nl 06 54 27 21 28 Locatie: www.factor-ij.amsterdam

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Eerste kennismaking
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
omschrijving doelgroep Passie voor schrijven en kunst om jezelf en het leven beter te begrijpen en te leven
Deel dit: