Activiteit

Achtweekse Mindfulnesstraining op IJburg

Op zaterdag , 13:00 - 15:30 uur
Illustration

Wil jij minder geleefd worden en meer in het moment zijn? Heb je last van stress en piekergedachten en behoefte aan rust en balans? Of misschien wil je jouw grenzen beter leren bewaken en milder voor jezelf leren zijn? Wat al deze wensen nodig hebben is dat je weet wat er bij je leeft, dat je jezelf met meer afstand kunt bekijken en de ruimte creëert om bewust te kiezen. Deze gecertificeerde achtweekse mindfulnesstraining kan daarin een mooie stap zijn!

Mindfulness betekent het trainen van jouw aandacht of opmerkzaamheid. Door jouw aandacht bewust te leren richten, kan je meer contact maken met het hier en nu, en leef je minder op de automatische piloot. Je komt meer uit je hoofd en leert jouw denkprocessen en gevoelens te observeren. Hierdoor krijg je meer afstand tot je gedachten en word je minder meegesleurd in de, vaak ondermijnende mentale constructies van het verstand. Je krijgt meer innerlijke rust. Daarnaast merk je, doordat je beter leert voelen, eerder op wat er in jou leeft, waardoor je bewustere keuzes kunt maken.

Mindfulness biedt jouw de tools en inzichten om veerkrachtig om te gaan met de turbulentie van het dagelijks leven. En hoe waardevol is dat! 
 
Op zaterdag 10 september (aanvang 13.00 uur) start ik, Caroline Laan, bij yogastudio Thrive Amsterdam (IJburg) met een nieuwe groep de achtweekse mindfulnesstraining. 
 
Voor meer informatie en aanmelden kijk op: www.yourdailyshine.nl/mindfulnesstraining of mail naar mail@carolinelaan.nl. Je kunt ook bellen naar 06 46117931.
 
Ik ontmoet je graag!

Gr. Caroline Laan, Mindfulnesstrainer en coach 

Locatie
Yogastudio Thrive, IJburglaan 961, 1087 EN, Amsterdam
Kosten toelichting
Voor de training worden de volgende tarieven gehanteerd: € 375,- incl. btw particulier , € 375,- excl. btw zakelijk ZZP, € 550,- excl. btw voor werkgever. Nb. Steeds meer werkgevers en zorgverzekeringen vergoeden de kosten van een Mindfulnesstraining!
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
De training is geschikt voor iedere volwassene: jong of oud, er is geen speciale kennis, conditie of ervaring voor nodig. Ook als je al ervaring hebt met yoga of meditatie kan de training een behoorlijke verdieping geven aan je meditatiebeoefening en bewustzijnsontwikkeling.
start / einde
Gestart op za 10 september 2022. Beëindigd za 5 november 2022
Illustration
 
Deel dit: