Activiteit

Muziekvoorstelling 'Heldinverhalen & de Boom der Dromen'

zaterdag 21 mei 2022 , 16:30 - 19:00 uur
Illustration

Twee jaar geleden verwoordde Ghalia Jando haar droom aan een groep vrouwen. Haar droom: ‘Een vrouwenkoor beginnen dat krachtige heldinverhalen vertolkt.’ Dat werd een Oost Begroot buurtinitiatief die door samenwerking met het vrouwennetwerk Vrouwencafé, steun van buurtbewoners en organisaties het Internationale vrouwenkoor van IJburg & Zeeburgereiland is gaan heten.

Vanwege alle lockdowns duurde het even voordat de repetities konden starten. Als dank voor alle steun geeft het vrouwenkoor twee optredens in de wijk. Het vrouwenkoor vertolkt heldinverhalen van alledag in een muziekvoorstelling met een lach en een traan. Je kunt via deze link een plek reserveren.

Ter info, het optreden op zaterdag 21 mei is aansluitend met een korte borrel van 18.15-19.00 uur.

De vrouwen in dit koor hebben hiervoor nog nooit samen gezongen en bestaat uit vrouwen met en zonder zangervaring. Door middel van de vakkundige begeleiding van Luciana Cueto is er een prachtige voorstelling ontstaan. De vrouwen hebben elkaar geïnspireerd met hun verhalen en er is zelfs een bijzondere cassette geluidsinstallatie ontstaan, gemaakt door Cecilia Arditto Delsoglio en Luciana Cueto. Tijdens de voorstelling wordt dit ten gehore gebracht.

Het vrouwenkoor bedankt alle mensen en ondersteunende organisaties die dit project een warm hart toedragen en we hopen jullie bij één van de voorstellingen te zien.

Met muzikale groet, het vrouwenkoor

 

Foto: Daniel Nicolas

Locatie
Eef Kamerbeekstraat 1006, Zeeburgereiland
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Aanmelden via link in tekst. Je plek is pas definitief bij bevestigingsmail. Er is beperkt plek. Alvast bedankt!
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: