Activiteit

Dynamische en muzikale solovoorstelling: Kibra Silensio

dinsdag 17 mei 2022 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Let op: dit programma vervalt op 17 mei en wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Blijf op de hoogte via IJBC in de Buurt.

Kibra Silensio ('doorbreek de stilte' in het Papiaments) is een solovoorstelling over de 'confidential files' die wij in onze hersenen bewaren. Waarom onderdrukken wij bepaalde ervaringen. Hoe dealt de nieuwe Caribische generatie met moeilijke en traumatische belevenissen? Vooral in een community waar je opgroeit met de ''omdat ik het zeg'' en ''suck it up'' attitude.

Een dynamische en muzikale voorstelling over Ritzah Statia's zoektocht naar haar 'database'.

Winnaar Best of Amsterdam Fringe Award

Kibra Silensio won de Best of Amsterdam Fringe Award 2021 en is genomineerd voor de Joop Mulder Plak 2021, de stimuleringsprijs voor talentvolle makers op Oerol.

Programma

Het programma vindt plaats op dinsdag 17 mei 20.00 - 21.30 uur en is inclusief nagesprek met maker en speler Ritzah Statia.

IJBC in de Buurt

Het programma is onderdeel van IJBC in de Buurt. Kijk voor meer informatie en de volledige agenda op onze website.

Samenwerking IJburg College en RIGHTABOUTNOW INC

De voorstelling is een productie van RIGHTABOUTNOW INC. en is te zien in de theaterzaal van het IJburg College. In samenwerking zorgen we voor activiteitenaanbod met maatschappelijke waarde op IJburg.

Vooraf eten in ons Buurtrestaurant

De voorstelling is goed te combineren met een maaltijd in het Buurtrestaurant van het IJburg College. Hier serveren we een driegangenmaaltijd voor €5,-. Kijk voor meer informatie en reserveren op de webpagina.

Meer informatie Kibra Silensio en tickets

Kijk voor meer informatie over Kibra Silensio en tickets op de ticketpagina.

Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Illustration
 
Documenten

Deel dit: