Activiteit

Hack Site Strandeiland

za 21 mei 2022 - zo 29 mei 2022 , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

Op het nieuwe strand van het Strandeiland organiseert UrbanCampsite Amsterdam van 21 tot en met 29 mei de tentoonstelling Hack Site. Hack site is een installatie bestaande uit bouwhekken, in de vorm van rechtopstaande driehoeken. Bouwhekken die in plaats van obstakels of afrasteringen, juist het middelpunt vormen van een onverwacht spel van licht en schaduw, zand en water, die samen een abstract, surrealistisch landschap vormen dat de nieuwsgierigheid prikkelt en vervreemdend werkt. 

Hack deze plek
UrbanCampsite Amsterdam roept kunstenaars en creatieven op om samen met haar het Strandeiland van IJburg te Hacken. Van 21 tot en met 29 mei wordt dit je tijdelijke artistic space.

Hacken op welke manier dan ook, fotograferen, filmen, dansen, schilderen, schrijven, een korte theatervoorstelling, installatie of muziek maken, alles kan en mag op deze tijdelijke artistic space. UrbanCampsite nodigt iedereen uit gebruik te maken van het landschap, de hekken, de nog niet bestaande geschiedenis en de glorende toekomst van dit ongerepte stuk grond.

Strandeiland is voor even een plek waar iedereen - maker, bezoeker of toevallige voorbijganger - vrijuit mag dromen en doen, waar nieuwe verhalen en blijvende herinneringen gemaakt worden.

Geef je op via info@urbancampsiteamsterdam.com

Voor meer info: urbancampsiteamsterdam.com

Kosten
Gratis

Gestart op za 21 mei 2022. Beëindigd zo 29 mei 2022
Illustration
 
Deel dit: