Activiteit

Flex Night Live: Thomas Heerma van Voss

donderdag 12 mei 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Thomas Heerma van Voss (Amsterdam, 1990) was in het eerste FlexBieb-jaar al eens bij ons te gast, eind 2013. Nu komt hij opnieuw langs, met zijn gloednieuwe verhalenbundel Passagiers/achterblijvers.

De personages in Passagiers/achterblijvers verlaten hun vertrouwde omgeving en proberen grip te krijgen op de buitenwereld. Ze hebben de neiging zich af te zonderen en zijn zich daar op een vaak pijnlijk geestige manier van bewust. Tegelijk willen ze niets liever dan meedoen, zodat het leven zelf niet door hun vingers glipt.

Thomas Heerma van Voss debuteerde in 2009 met De Allestafel, die in 2013 werd gevolgd door de roman Stern. De NRC en de Volkskrant riepen hem vervolgens uit tot een van de grootste literaire talenten. In 2015 publiceerde hij samen met zijn broer Daan Heerma van Voss de thriller Ultimatum. In 2017 verscheen zijn essaybundel Plaatsvervangers, waarmee hij werd genomineerd voor de Jan Hanlo-essayprijs en de Bookspot-literatuurprijs. Zijn derde roman, Condities, belandde op de longlist van de Libris Literatuur Prijs en de Boekenbon Literatuurprijs. Hij schrijft interviews, verhalen en artikelen over onder meer hiphop voor o.a. de NRC, Vrij Nederland, De Correspondent en De Groene Amsterdammer.

Toegang: vrijwillige bijdrage.

Reserveren kan via deze Chipta-link: www.chipta.com/tickets/event/48163/flex-night-live-thomas-heerma-van-voss/

Locatie
FlexBieb
Kosten toelichting
Vrijwillige bijdrage
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: