Activiteit

Spelletjesmiddag: versla de maker van het spel en krijg het spel gratis!

zaterdag 13 november 2021 , 14:00 - 15:00 uur
Illustration

Demonstratie van 2 immens leuke bordspellen bij IJburg Boeken!

De maker van de spellen Rifugio en Menhirs dans le Brouillard geeft een demonstratie van deze twee spellen. Versla de maker en ontvang het spel gratis!

Rifugio (8+)
Gedurnde het spel wordt gezamenlijk een berglandschap gecreëerd. Dit door het elke beurt aanleggen van landschapstegels. Daarbij heeft iedereen een houten speelfiguur met rugzak (!) waarmee hij/zij in dit alsmaar groeiende landschap op zoek gaat naar bloemen, dieren, watervallen, bergpassen en bergtoppen. Hiermee verdient men punten. En je kunt Rifugio's (Italiaans voor berghutten) bouwen. Deze wil je op een strategische plek bouwen, want als iemand anders jouw hut bezoekt, krijg je ook punten. Zijn alle landschapstegels aangelegd dan is het spel afgelopen en wie dan de meeste punten heeft, die wint!

Menhirs dans le Brouillard (8+)
Creëer voor elk spel een nieuw landschap. Bedek alle Menhirs met Mist en plaats om beurten de overgebleven vier Mist-tegels. Verplaats om beurten een aantal Mist-tegels volgens de regels op het spelbord. De eerste die alle Menhirs van de Mist weet te bevrijden, wint!

 

Locatie
IJburg Boeken
IJburglaan 561
1087BS Amsterdam
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Deel dit: