Activiteit

Uitnodiging Bewonersavond Steiger IJburglaan 15 november

maandag 15 november 2021 , 19:00 - 21:00 uur

Maandag 15 november organiseert de gemeente Amsterdam een bewonersbijeenkomst over de recreatiesteiger aan de IJburglaan. Deze bijeenkomt is te online te volgen via MS Teams en start om 19.00 uur.

Op IJburg werkt de gemeente Amsterdam aan spreiding van de zomerrecreatie. We doen dit onder meer door de aanleg van een recreatiesteiger aan het Rodrigo Zamoranopad op Steigereiland Zuid en een recreatiesteiger aan de zuidzijde van de IJburglaan tegenover het klokgebouw. Over de steiger van de IJburglaan tegenover het klokgebouw informeren we u graag tijdens de bewonersavond op maandag 15 november. U bent van harte uitgenodigd.

De gemeente heeft een ontwerp gemaakt dat we graag aan u toelichten en met u bespreken. Welke effecten op de omgeving ziet u bijvoorbeeld als de steiger is aangelegd en wordt gebruikt? Of heeft u suggesties voor verbeteringen die kunnen bijdragen aan goed gebruik van de steiger en de omgeving?

Wanneer:     15 november 2021
Hoe laat:     De bijeenkomst begint om 19.00 uur en is uiterlijk 21.00 uur afgelopen.
Waar:        Online via MS Teams

Stuur een e-mail naar gebiedsteamijburg.zeeburgereiland@amsterdam.nl  om de link naar de online bijeenkomst te ontvangen.


Contact
Mocht het voor u niet mogelijk zijn om op deze avond aanwezig te zijn, maar wilt u toch graag met ons in gesprek over de steiger, dan kunt u contact opnemen met de projectmanager Saskia Soetekouw via S.Soetekouw@amsterdam.nl.
We zien u graag op maandag 15 november.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: