Activiteit

Introductietraining Geweldloze communicatie

vrijdag 11 februari 2022 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Verbinding maken met jezelf en anderen
Ken je dat vervelende gevoel waarmee je blijft zitten als je een aanvaring hebt gehad met je partner of je collega, of als je het idee hebt dat iemand je niet begrijpt? Vraag je je wel eens af waarom het aantal burn-outs en echtscheidingen zo hoog is, of maak je je zorgen over de taal op social media, de korte lontjes en polarisatie in onze samenleving?

Geweldloze Communicatie is een manier van communiceren die gericht is op verbinding in plaats van conflict. Hoe hoor je elkaar echt en maak je weer contact? Dit is geen ingewikkelde of vermijdende manier van communiceren maar het gaat over grenzen aangeven, helderheid scheppen, zijn wie je bent en emoties de ruimte geven. Meer weten of aanmelden? Ga naar www.equanimity.nu

Introductie training
In de Introductietraining maak je in een kleine groep kennis met het model van Geweldloze communicatie. We gaan in op de theorie maar vooral ook aan de slag met praktische oefeningen aan de hand van alledaagse voorbeelden en herkenbare situaties. Je krijgt meer inzicht in wat voor jou de belangrijke drijfveren zijn die achter je gedrag, waarnemingen en manier van communiceren zitten, en welke valkuilen ertoe leiden dat gesprekken een vervelende wending nemen of ervoor zorgen dat je niet echt gezien of gehoord wordt.

Kosten toelichting
Beperkt budget: € 90,75 / Particulieren: € 121,- / ZZP-ers/Werkgevers: € 151,25
Doelgroep
Alle volwassenen

Maximum aantal deelnemers: 12
Deel dit: