Activiteit

“Where is the rest of the orchestra?” 

zondag 28 november 2021 , 15:30 - 16:45 uur
Illustration
Let op de aanvangstijd is gewijzigd! Het concert is uitverkocht en wordt om onderling meer afstand te kunnen houden opgesplitst in 2 concerten van elk 45 minuten. Het 1ste concert start om 15.00uur en hiervoor is reeds een groep bezoekers voor uitgenodigd. Het 2e concert start om 16.00uur en is dus voor het tweede deel van de bezoekers. Wij proberen iedereen van deze groep nog te bereiken via de email.   “Where is the rest of the orchestra?”

De bassisten Hans Roelofsen en Rudolf Senn “Grand Duo Concertant” doorkruisten in de jaren 80 en 90 jaarlijks de Verenigde Staten, waar de Bass door zijn prominente rol in Jazz een veel beter imago heeft dan in het conservatievere Europa.

Zouden zij die status ook in klassieke muziek kunnen waarmaken? 

Ze vertellen erover en laten het horen in een replay van een duo-recital uit die tijd. Laat je verrassen!

Na de pauze zingt sopraan Meneka Senn romantische liederen van o.a. Schubert, Schumann en Sibelius. Ze wordt hierbij begeleid door pianiste Sunghee Jo.

Kosten toelichting
15 euro
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit:
1 reactie

Sabine Smulders

Wegens succes vader Rudolf Senn en dochter Meneka Senn nog eens in het Theater Vrijburcht. Nu Rudolf samen met Hans Roelofsen en zang van Meneka begeleid door Sunghee Jo.
di 2 november 2021 21:59
Wil je reageren? Meld je dan aan.