Activiteit

- Update: aangepast programma! -Sinterklaas komt naar de haven van IJburg!

zaterdag 20 november 2021 , 12:00 - 15:00 uur
Illustration

- UPDATE: Sinterklaas komt naar de haven van IJburg. Als gevolg van de coronamaatreglen is zijn bezoek wel ingekort en versobert. De terrassen zijn gesloten van 12.00 tot 14.00 uur. Verder is de horeca wel gewoon geopend. 

Kijk voor alle informatie op: www.bizhavenijburg.nl 

 

Op zaterdag 20 november komt Sinterklaas weer naar de haven van Ijburg! Er is een heus Sintfestival met natuurlijk Sint en Piet. Maar ook de burgerjuffrouw is weer van de partij. De horeca is uiteraard open. Er is een podium met leuke optredens, er zijn er oud Hollandse spelletjes, schminken en natuurlijk warme chocolademelk.

We zijn blij dat Sint weer mag komen maar er zijn dit jaar wel wat spelregels. Sint komt dit jaar niet met de boot naar de haven. Hij slaapt in het Four Elements Hotel. En alle bezoekers van 18 jaar en ouder moeten bij binnenkomst op het festivalterrein een QR code in de CoronaCheck-app of op papier laten zien. Iedereen die 14 jaar of ouder is moet ook een legitimatiebewijs bij zich hebben.

Het programma is als volgt:

12.00 uur: het festivalterrein gaat open.

13.00 uur: Sinterklaas komt aan in de haven

15.00 uur: Sinterklaas vertrekt weer uit de haven

 

Het Sintfestival wordt mogelijk gemaakt door BIZ Haven Ijburg. Heb je vragen over het festival mail dan naar Sint@bizhavenijburg.nl.

Wil je meer informatie kijk dan hier: www.bizhavenijburg.nl

Locatie
Haven IJburg
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: