Activiteit

Vaar je mee naar Pampus of het Muiderslot?

di 19 okt 2021 - zo 24 okt 2021 , 10:45 - 17:45 uur
Illustration

Ontdek en beleef het eiland Pampus! Het fort heeft twee interactieve belevingsroutes een virtuele ballonvaart, leerzame games en een black-light speurtocht voor kinderen. 
Struin in je eigen tempo met een audiotour door het Muiderslot en ontdek de bijzondere tuinen. Kinderen kunnen een avontuurlijke ontdekkingstocht met doe opdrachten door het kasteel en de tuinen doen.

Kinderfeestje  
Vier je kinderfeestje op een historische boot. Neem je taart mee en wij zorgen voor een eigen tafel met limonade. Zo kun je aan boord je cadeautjes uitpakken en taart eten! Reserveer vooraf je eigen tafel. 

Zaterdag 23 en Zondag 24 oktober logeren de Ridders op het Muiderslot. Er wordt binnen als buiten middeleeuwse muziek gemaakt, gekookt (en geproefd), gevochten, geschoten en weer goed gemaakt. … Er is veel te zien, maar vooral veel zelf te doen. Er geldt van wegen het evenement een toeslag van € 2,50 Reserveer apart hiervoor in het vakje Ridderweekend Muiderslot. 

Aan boord is een comfortabele binnen- en buitenruimte, toiletten en verwarming aanwezig. De bar is voorzien van koffie, thee, frisdrank, bier, speciaal bier en wijn. 

Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer via de website snel jouw plek aan boord. 


Gestart op di 19 oktober 2021. Beëindigd zo 24 oktober 2021
Deel dit: