Activiteit

Kom schuilen onder het grootste dak van Nederland en... klim er bovenop!

zondag 1 november 2020   |   10:30 - 17:00 uur   |   Forteiland Pampus

Geen lekker weer dus maar binnenblijven? Nee joh! Trek er op uit en ontdek een stoer forteiland. In het fort is het lekker droog en... spannend! Vanaf het fortdak (als het even niet regent) heb je uitzicht rondom. Over IJburg, Amsterdam, Almere en veel verder... Voor families met kids is de Blacklight Speurtocht een aanrader! De horeca verzorgt via een afhaalpunt lekkers te eten en te drinken.

------
Pampus is tot aan december elk weekend nog open. Vanuit het mooie Muiden kun je 4x per dag naar het forteiland varen voor een heerlijke uitwaai- en ontdekdag! Gratis parkeren op 10 minuutjes loopafstand van de veerboot. Het fortmuseum is gratis met de MUSEUMKAART en met de BGL VIP-KAART geldt in november zelfs gratis entree voor twee!
------

foto: De Blacklight Speurtocht gaat door het ruige gedeelte van fort Pampus. In de museumwinkel koop je hiervoor een speciaal lichtje, waarmee de geheime lettertekens voor jou zichtbaar worden. Spelenderwijs steekt de hele familie zo wat op over de geschiedenis van het fort! Meer tips? Kijk dan eens hier!

Datum zo 1 november 2020
E-mailadres
info@pampus.nl