Activiteit

Laatste herfstvakantieweekend met gratis Pampus-verrassing voor kids!

za 24 okt 2020 - zo 25 okt 2020   |   10:30 - 17:00 uur   |   Forteiland Pampus

Op 'vakantie' naar een echt eiland, vlakbij huis! Vanuit IJburg en Muiden vaar je in een half uur naar Forteiland Pampus. 

Pampus in een notendop
Pampus is een eiland voor jong en oud. Je kunt er uitwaaien, geschiedenis beleven, lekker eten en drinken... Het fort is spannend en je mag overal vrij rondlopen. Sommige plekken zijn smal, donker en ruïne-achtig, andere plekken zijn juist weer heel ruim of high tech vol games en video-animaties. Voor alle leeftijden is de ballonvaart uit Het geheime Wapen echt geweldig, maar ook 'gewoon' een rondje buiten lopen is fantastisch. En vergeet niet het fortdak op te gaan. Daar heb je misschien wel het mooiste uitzicht van Nederland!

Check deze Super Pampus Tips!
Deel je dagje Pampus in zoals jij dat leuk vindt. Liever veel energie kwijt en zin in ravotten? Klim op het dak van het fort en kijk je ogen uit! Zin om wat op te steken over de geschiedenis? Speel de games in het fort: leer bijvoorbeeld wat morsecode is en doe een wedstrijdje bommen vullen! Kortom, alles kan en alles mag op Pampus. En we hebben 3 supertips voor je!

Tip 1 – Het verhaal van Pampus - loop door de soldatengeschiedenis van het fort
Tip 2 – Het geheime Wapen van Amsterdam - vlieg in een virtuele ballonvaart over alle forten die rondom onze hoofdstad liggen, je vliegt van vroeger naar nu!
Tip 3 – De Blacklight Speurtocht - vind de verborgen letters in het fort en steek meteen veel leuks op over het forteiland, in de winkel kun je een speciaal blacklight lampje kopen

Museuminspecteurs gezocht!
Wist je dat Museumkids als inspecteur kunnen laten weten wat ze vinden van hun eilandbezoek? Feedback waarmee we het forteiland nóg leuker, spannender en interessanter kunnen maken. Dus heb je een Museumkaart en zijn jullie op Pampus geweest of komen jullie binnenkort, doe dan mee!

Datum za 24 oktober 2020
Gestart op
za 24 oktober 2020
Beëindigd
zo 25 oktober 2020
E-mailadres
info@pampus.nl