Activiteit

Kom langs bij 'Nieuwbouwmarkt Centrumeiland' op zondag 20 september!

zondag 20 september 2020 , 11:00 - 14:00 uur

Zondag 20 september: Nieuwbouwmarkt Centrumeiland met IJgenwijs, Together4you, TopNotch, Jardin en Young Creatives

Centrumeiland is de grootste zelfbouwlocatie van Amsterdam. Om toekomstige bewoners en belangstellenden te informeren over de ontwikkelingen op Centrumeiland, hebben initiatiefnemers en (project)ontwikkelaars ‘Nieuwbouwmarkt Centrumeiland’ georganiseerd. Het event vindt plaats op zondag 20 september van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Lolaland IJburg                      Zondag 20 september 2020
Pampuslaan 501                   11.00 uur – 14.00 uur
1087 HP Amsterdam            Vrije inloop, toegang is gratis

Wonen aan het water, onder de rook van Amsterdam. Centrumeiland maakt het mogelijk. De eerste projecten zijn van start gegaan met de bouw en de eerste bewoners zijn inmiddels “ingetrokken” in een zelfbouwhuis. Centrumeiland begint steeds meer vorm te krijgen en er zijn nog mogelijkheden om je in te schrijven voor projecten. Ieder project op Centrumeiland is anders en heeft een andere planning. Om de verschillende projecten in kaart te brengen, is er een unieke ‘Nieuwbouwmarkt’ georganiseerd.

IJgenwijs, Together4you, TopNotch, Jardin en Young Creatives hebben de handen ineengesloten en met elkaar ‘Nieuwbouwmarkt Centrumeiland’ georganiseerd. Ieder project heeft een eigen stand, waar belangstellenden en toekomstige kopers meer informatie kunnen inwinnen en vragen kunnen stellen over de deelnemende projecten.

‘Nieuwbouwmarkt Centrumeiland’ wordt georganiseerd bij Lolaland op IJburg, van waaruit je zicht hebt op Centrumeiland. Het beloofd een gezellige dag te worden, met hapjes en drankjes, terwijl je vragen kunt stellen aan de professionals, initiatiefnemers, projectontwikkelaars en makelaars. Uiteraard worden de richtlijnen vanuit RIVM nagestreefd.

Er is een vrije inloop, en aanmelden vooraf is niet nodig. Hopelijk zien we je zondag 20 september bij Lolaland!

Locatie
Lolaland
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Documenten
Deel dit: