Activiteit
Activiteit

Nudge-oprichter Jan van Betten over wereldverbetering

donderdag 11 november 2021 , 20:00 - 22:00 uur

Helemaal in lijn met de moraal van het verhaal van Sint Maarten: een avond met Jan van Betten van Nudge, 'bedrijf met een missie'.

Jan van Betten was directeur van Reed Elsevier Duitsland, maar besloot op een dag zich volledig te wijden aan het dichterbij brengen van een duurzame samenleving. En mensen te inspireren!

Als geen ander weet Van Betten hoe je de wereld stukje bij beetje kunt verbeteren, hoe je 'wonderen voor elkaar krijgt', om met zijn eigen woorden te spreken, van onderop.

Nudge is een bedrijf met een missie: het wil blijvende gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid. Inmiddels heeft Nudge meer dan 72.000 individuele en 300 zakelijke partners aan zich weten te binden. Het gaat Nudge om impact.

Zie www.nudge.nl

Avond georganiseerd door stichting Geyser in samenwerking met de FlexBieb. De IJburgse stichting Geyser heeft de FlexBieb mede opgericht, begin 2013. Net als Nudge - en eigenlijk ook de FlexBieb – stelt Geyser zich ten doel om de samenleving waar mogelijk net even iets duurzamer, mooier, leuker, vriendelijker te maken.

Zie www.stichtinggeyser.nl

Toegang: vrijwillige bijdrage

Reserveren is noodzakelijk vanwege corona, via deze CHIPTA-link:
https://www.chipta.com/tickets/event/39568/flex-night-live-jan-van-betten-nudge/

Er mogen maximaal 30 personen in de FlexBieb, op = op.

Dit evenement is vanaf aanvang ook te volgen via een livestream op Facebook.

Kosten toelichting
vrijwillige bijdrage
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Illustration