Activiteit

GEANNULEERD: Gebarentaal

donderdag 9 december 2021 , 20:00 - 22:00 uur

VANWEGE DE AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN KAN DIT EVENEMENT HELAAS NIET DOORGAAN. WE PROBEREN HET IN DE EERSTE HELFT VAN 2022 ALSNOG TE LATEN PLAATSVINDEN.

Het kan verkeren. Sinds het begin van de coronacrisis mag gebarentaal zich in een grote populariteit verheugen. Gebarentolk Irma Sluis maakte zich onsterfelijk met haar gebaar voor 'hamsteren' tijdens een van de eerste coronapersconferenties van premier Rutte & Co. Vanaf dat moment werd ze populairder dan Mark Rutte en minister Hugo de Jonge bij elkaar. Toen Irma weken later gewisseld werd voor de niet minder getalenteerde Corline Koolhof brak er in de hele natie paniek uit. De wissel werd vergeleken met die van Arjen Robben tijdens het EK van 2004, door Dick Advocaat. Waar ging Irma heen? 'Irma krijgt een eigen tolkshow bij de commerciƫlen', twitterde dj Mattie Valk van Qmusic.

Wie wil begrijpen hoe die prachtige, voor duizenden mensen broodnodige gebarentaal werkt, komt 9 december naar de FlexBieb. Ervaringsdeskundigen van Zaamzorg vertellen enthousiast over deze taal voor doven en slechthorenden.

Zaamzorg is een kleinschalige zorgaanbieder voor mensen met een auditieve beperking. Ze zijn specialist op het gebied van wat ze Totale Communicatie noemen. Enige tijd geleden zijn ze verhuisd van het Haveneiland naar het Zeeburgereiland. Zie www.zaamzorg.nl.

RESERVEREN verplicht. Dit kan via deze Chipta-link: https://www.chipta.com/tickets/event/40675/flex-night-live-gebarentaal/

Wij hanteren het zogeheten 3G-BELEID: gevaccineerd, genezen of negatief getest. Aan de deur zal naar een bewijs hiervan worden gevraagd.


Toegang: vrijwillige bijdrage.

Deze bijeenkomst wordt vanaf het begin live uitgezonden op Facebook.

Kosten toelichting
Vrijwillige bijdrage
Illustration
 
Deel dit: