Activiteit

Verbeteren toegang en bereikbaarheid Clustergemaal Haveneiland Oost

do 11 jun 2020 - vr 17 jul 2020   |   7:00 uur   |   Theo van Goghpark

Waternet gaat vanaf 11 juni 2020 werkzaamheden uitvoeren aan het Clustergemaal Haveneiland Oost, aan de rand van het Theo van Goghpark.

Wat is het doel?
Verbeteren toegang en bereikbaarheid van het gemaal om verstoppingen in het rioolgemaal en verdere overlast van/rondom het gemaal te voorkomen en sneller te verhelpen.

Wat heeft Waternet al gedaan?
In de lente zijn enkele bomen verplaats en een nieuw toegangspad aangelegd waardoor het gemaal beter te bereiken is.

Wat gaat er nu gebeuren?
In deze tweede fase wordt de toegang van het gemaal verbeterd door het bestaande dek aan te passen.

Planning
Donderdag 11 juni start Waternet met de werkzaamheden aan het gemaal aan de noord/westelijke rand van het Theo van Goghpark. Naar verwachting worden de laatste werkzaamheden vrijdag 17 juli uitgevoerd.

Wat betekent dit voor u?
In verband met de werkzaamheden wordt op de Pampuslaan een stuk van het voetpad versmald, voetgangers kunnen de werkzaamheden zonder problemen passeren.

Het werkverkeer zal een aantal keer per dag het trottoir aan de Emmy Andriessenstraat kruisen bij het betreden van het werkterrein. Hiervoor zal een deel van het trottoir afgesloten worden en moeten de voetgangers oversteken.

Hoewel de werkzaamheden altijd tot enige overlast leiden probeert Waternet de overlast tijdens de werkzaamheden te beperken.

Contact
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Johan van Vliet (06-52480233), de opzichter of met Arno de Korver (06-52480190) de projectleider. Zij zijn tijdens werkdagen van 7:00 uur tot 16:00 uur bereikbaar.

Thema's: Openbare ruimte
datum do 11 juni 2020
gestart op do 11 juni 2020
eindigt op vr 17 juli 2020
Documenten