Activiteit

Paasdagen op Pampus. - Geannuleerd

zo 12 apr. 2020 - ma 13 apr. 2020   |   10:30 - 17:00 uur   |   Forteiland Pampus

Voor kinderen is Pampus altijd leuk, maar met Pasen kan het feest niet op. De paashaas verstopt zijn eieren in het fort! Niet zo slim, want wie ze vindt mag ze houden. En opeten natuurlijk!

Wil je tijdens de Pasen op een bijzondere plek uitgebreid en gigantisch lekker brunchen, reserveer dan tijdig de Pampus Paasbrunch. Het is een uitgebreide Proever’ei’ van gekookte, gepocheerde en geroerde scharreleieren, aangevuld met onder andere huisgemaakte pomodori tomatensoep, quiches, Paas- en ander brood, Griekse yoghurt met granola en bosvruchten, wafels, scones en fruitsalade. 

Tijdens de paasdagen zijn er extra veel gidsen op het eiland. Zo kan iedereen mee met een (gratis) rondleiding door het fort. En vergeet niet de indrukwekkende luchtreis met de Pampus-luchtballon te maken, want die maakt je bezoek aan Pampus meer dan bijzonder! Nieuwsgierig geworden naar Paasdagen op Pampus? Check de Pampus website!

---------------------------

Pampus is het boegbeeld van de Stelling van Amsterdam en het is dit seizoen open tot en met zondag 1 november. Dagelijks geopend van 10:30 tot 17:00 uur. Open op maandag 2e Paas- en 2e Pinksterdag, maar op alle andere maandagen gesloten. Aankomende evenementen zijn de Nationale Museumweek en de Piratenweek in de meivakantie!

Datum  ma 13 april 2020
Gestart op
zo 12 april 2020
Beëindigd
ma 13 april 2020
E-mailadres
info@pampus.nl