Activiteit

IJgenwijs | Workshops definitief ontwerp

Tweewekelijks: Op dinsdag , 18:45 - 21:00 uur

IJgenwijs is door de gemeente Amsterdam als winnaar geselecteerd om op Centrumeiland IJburg appartementen te ontwikkelen! Dat betekent dat vanaf nu het echte werk kan beginnen en we toe gaan werken naar een volledig ontwerpplan voor de bouw van IJgenwijs. IJgenwijs is een project waar we samen met jou als Medeopdrachtgever werken aan je droomwoning.

Op Centrumeiland ontwikkelen wij samen met jou als toekomstige bewoner circa 28 tot 35 nieuwe appartementen op een unieke locatie nabij een stadspark. De appartementen zijn gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, een supermarkt, parken en een pittoreske jachthaven. IJgenwijs zal bestaan uit een mix van woningtypes, zoals de combinatie van een moderne woon-werkwoning en de mogelijkheid van een lesruimte voor yoga of atelierruimte aan huis. De energiezuinige koopwoningen zullen variëren tussen de circa 60 tot 150 m2.

Tijdens de workshops en bijeenkomsten kunnen jullie bepalen wat jullie belangrijk vinden. Hier kunnen jullie je committeren aan het project IJgenwijs.

Meld je aan als geïnteresseerde door het aanmeldformulier op de website in te vullen en activeer je account. Neem vrijblijvend deel aan een van de eerstvolgende workshops of vraag een kennismakingsgesprek aan.

Aanmelden voor de vrijblijvende workshops doe je via de agenda in je accountomgeving. De workshops vinden digitaal plaats via Zoom. De link verandert iedere workshop, dus houd hiervoor de website goed in de gaten. 

Planning workshops:
Di 16 juni 2020 om 18.45 uur | Workshop #19 Concept DO
Di 30 juni 2020 om 18.45 uur | Workshop #20 DO en bouwkosten
Di 14 juli 2020 om 18.45 uur | Workshop #21 Definitieve keuzes eigen woning

Kijk op https://www.ijgenwijsamsterdam.nl/meedoen/ voor meer informatie over het aanmelden voor de online workshops. 

Locatie
Via https://www.ijgenwijsamsterdam.nl/meedoen/ is meer informatie te vinden over het aanmelden voor de online workshops. 
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op di 16 juni 2020. Beëindigd di 14 juli 2020
Illustration
 
Deel dit: