Activiteit

Zij Die Weet Workshop: Heling in de Vrouwenlijn

vrijdag 31 januari 2020 , 10:00 - 17:00 uur

Op 31 januari geven Luce en Daniëlle weer hun workshop met het thema Moeder - Dochter : Heling in de vrouwenlijn.

De relatie met je moeder. Voor een dochter de belangrijkste relatie uit haar leven. We worden geboren uit onze moeder, en gaan het leven aan door onze moeder. Als deze relatie vertroebeld is, door wat voor reden dan ook, wordt het leven vaak een ‘struggle’. Hard werken, het hoofd boven water houden. Veel doen op je mannelijke energie. Terwijl de wereld in gaan op je vrouwelijke energie veel dichter bij ons staat, veel natuurlijker is. Minder hard werken, meer vanuit je eigen flow. Wat we op deze dag doen is stappen zetten in het herstellen van de verbinding en/of het vrijer laten stromen van de verbinding met onze moeder en voormoeders waardoor we weer dichter bij onze vrouwelijke energie en in flow komen. Onze natuurlijke staat van zijn.

Toen je moeder in de buik van je oma zat heeft zij zo rond de 4de maand alle eicellen aangemaakt. Uit 1 van die eicellen ben jij geboren. Wij zijn dus zo verbonden in de vrouwenlijn. Hoe mooi is dat! En tegelijkertijd zitten daar nog veel pijnen, onbegrip, trauma’s die wij kunnen helen. Heling bij jou, betekent vaak heling in het hele systeem: in de generaties voor je en in de generaties achter je.

We doen dit door meditaties, lichaamswerk, ceremonie, oefeningen, ho’oponopono, familieopstellingen, muziek en alles wat zich aandient. In een groep vrouwen, die allemaal willen werken rondom dit thema, gaan we in dit proces duiken. Terugkeren naar de moeder/onze innerlijke vrouw.

Een krachtige en liefdevolle dag die je laat thuiskomen bij jezelf verbonden met je voormoederlijn.

Stuur een mail naar zijdieweet@gmail.com.

Je bent van harte welkom met alles wat er is❣️

Praktische informatie:

Datum: Vrijdag 31 januari 2019 van 10:00 - 17:00 uur
Waar: De Tempel van Alledag,
Jan Vrijmanstraat 33, Amsterdam-IJburg
Van: 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten: 125 euro exclusief 21% BTW inclusief een heerlijke vegetarische lunch.

Graag aanmelden via zijdieweet@gmail.com

Lieve groet, Danielle en Luce

Andere locatie
Jan Vrijmanstraat 339
Kosten toelichting
125 euro excl. 21% BTW
Illustration
 
Deel dit: