Activiteit

Vrijwilligersfeest Oost

donderdag 9 januari 2020 , 17:00 - 21:30 uur

Donderdag 9 januari 2020 is het weer tijd voor het Vrijwilligersfeest van stadsdeel Oost! Ambtenaren van het stadsdeel staan klaar om u als vrijwilliger uit Oost een feestelijke middag en avond te bezorgen. Op deze manier wil het stadsdeel haar waardering laten blijken voor de vrijwilligers in Oost.
Het feest wordt gevierd in Framer Framed, Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam en duurt van 17.00 tot 20.30 uur (met inloop vanaf 16.30 uur). Framer Framed is deze dag te bereiken via de hoofdingang van Stadsloket Oost, Oranje Vrijstaatplein 2.

Feestje
Bij het Vrijwilligersfeest Oost horen gezelligheid, muziek, hapjes, drankjes, een diner en de mogelijkheid om lekker te dansen. Een vast onderdeel is de uitreiking van het ereteken van Oost. Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter houdt een korte toespraak voor alle aanwezige vrijwilligers. Daarna bedankt hij een aantal vrijwilligers in het bijzonder voor hun uitzonderlijke inzet, door hen het ereteken op te spelden.

Aanmelden
Doet u vrijwilligerswerk in Oost? Dan bent u van harte welkom op het Vrijwilligersfeest. Meld u aan via het aanmeldformulier. Dit kan tot maandag 16 december 2019.

Aanmelden vrijwilligersfeest OostLet op: meld u op tijd aan. Vanwege de veiligheid is er plek voor maximaal 400 vrijwilligers.

Hebt u moeite met aanmelden via de computer? Vraag dan om hulp binnen de organisatie waar u vrijwilligerswerk voor doet.

Vrijwilliger voordragen voor een ereteken
Organisaties in stadsdeel Oost mogen ook dit jaar hun meest gewaardeerde vrijwilliger voordragen voor een ereteken. Het ereteken is een speciale waardering van het stadsdeel voor vrijwilligers die een bijzondere bijdrage leveren in stadsdeel Oost. Op het Vrijwilligersfeest worden deze vrijwilligers extra in het zonnetje gezet.

Wilt u als organisatie in Oost een bijzondere vrijwilliger voordragen voor het ereteken? Dat kan tot en met maandag 2 december via het voordrachtformulier ereteken.

Contact
Heeft u nog vragen over het Vrijwilligersfeest? Neem dan contact op met Bryan Scheerhoorn via vrijwilligersfeest.oost@amsterdam.nl

Locatie
Stadsloket Oost
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: