Activiteit

Gratis lezing; In 6 stappen naar een gezond gewicht

dinsdag 7 januari 2020   |   19:30 - 20:45 uur   |   Aan Huis. Maria Austriastraat...

Afvallen bij De Afweging op IJburg verhuist naar Wijdemeren > Kortenhoef

Vanaf 01 maart zal ik niet langer gevestigd zijn in Amsterdam Ijburg maar in Kortenhoef, onderdeel van de gemeente Wijdemeren. Mijn nieuwe werklokatie wordt: Kerklaan 17, 1241 CJ te Kortenhoef.

Mijn werkadres en praktijk verplaatst maar mijn diensten blijven onveranderd!

 

Lezing wordt vervangen door gratis E-Book met zelfde vraagstelling. Wil jij in januari 2020 dit e-book ontvangen? stuur een email aan info@deafweging.nl of ga naar de website en vul het contactformulier in met de vraag om het e-book: www.deafweging.nl

 

WAT

Gratis info-avond op IJburg

Meld je aan door een email te sturen aan info@deafweging.nl

Succesvol 6-stappen-plan naar een gezond gewicht; Leer meer over belangrijke inzichten over gezond afvallen die helaas vaak vergeten worden.

WANNEER

Dinsdag 07 januari 2020, 19h30 - 20h45

Inloop met kopje koffie/thee vanaf 19h15

WAAR

Maria Austriastraat 720, IJburg.

Let op: Om deze avond gratis aan te kunnen bieden heb ik besloten geen externe ruimte te huren. Aanmelden is daarom erg belangrijk zodat ik zeker weet dat je er bij past. Ook zijn er 2 katten aanwezig maar deze zullen in een aparte ruimte verblijven tijdens de lezing.

 

Begin november open ik mijn bedrijf 'De Afweging'. Met deze info-avond wil ik verantwoord afvallen onder de aandacht brengen.

Als gewichtsconsulent zie ik dat veel mensen aan de essentie van gezond eten en verantwoord afvallen voorbijgaan. Er leeft vaak een idee dat afvallen snel, extreem, duur en met middeltjes moet, terwijl rustig aan, met respect voor je lichaam en richten op de lange termijn veel beter werken en gezonder zijn.

Wat ik met deze avond wil overbrengen zijn 6 eenvoudige stappen die je kunt doorlopen met als doel succesvol afvallen en het besef dat je hiermee de rest van je leven uit de voeten kunt. Terug naar de basis van gezond afvallen en gewichtsbeheersing, zonder hypes of commerciele dieten. Ik ga je tijdens deze avond niet uitleggen wat je moet eten of hoeveel, dit is voor ieder mens weer anders. Ik ga je wel uitleggen hoe je er achter kunt komen wat voor jou de beste aanpak is. Ook richt ik mij op motivatie en hoe je een realistisch doel zet voor jezelf. 

Als bonus is er na afloop van de lezing mogelijkheid om gewogen te worden. Dit is inclusief vet% en verdere lichaamssamenstelilng. Als je je emailadres na de lezing achterlaat stuur ik je jouw lichaamwaarden plus gezonde referenties voor jouw leeftijd, geslacht etc na zodat jij kunt zien hoe je lichaam er voor staat.

 

 

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd Vanaf 16 jaar
type:  Workshop / les
Thema's: Gezondheid
datum di 7 januari 2020
locatie Aan Huis. Maria Austriastraat 720.
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Gaat altijd door!

Maximum aantal deelnemers: 8

Meld je aan
1 reactie

Lydeke Schimmel

Lezing wordt vervangen door gratis E-Book met zelfde vraagstelling. Wil jij in januari 2020 dit e-book ontvangen? stuur een email aan info@deafweging.nl of ga naar de website en vul het contactformulier in met de vraag om het e-book: www.deafweging. Lees meer
16-dec-2019 14:42
Wil je ook reageren? Meld je dan aan