Activiteit

Avond Familie opstellingen in Tempel van Alledag op IJburg

dinsdag 5 november 2019 , 19:00 - 22:00 uur

Een familie opstelling is een mooie methode, die eenvoudig zicht- en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. De opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. Zijn er bijvoorbeeld patronen die zich herhalen, heb je op je werk of je privéleven last van bepaalde zaken waarvoor je niet direct een verklaring kunt vinden, dan kan een opstelling je hier inzicht ingeven. Zodat je weer in je kracht kunt gaan staan en meer vanuit je flow kunt leven.

Elke keer worden er diepe thema’s geraakt. Ook als representant wordt je vaak in je eigen thema opgesteld. Dit geeft mooie inzichten en brengt heling.

Voor wie?
Voor ieder, die graag een (terugkerend) thema of vraag wil onderzoeken en daarin een vol­gende stap wil zetten. Het kunnen vragen zijn die te maken hebben met jezelf, relaties, werk, ziekte of terugkerende patronen.

We hebben inmiddels twee mensen die hun vraag willen laten opstellen. Er is nog voldoende plek om mee te doen als representant. Ook als representant is de avond interessant. Vaak wordt je opgesteld in thema’s doe ook jou raken en wordt er al veel in beweging gezet. Ook als je nog geen ervaring hebt met familie opstellingen.

Praktisch:

Datum: 5 november 2019
Tijd: 19:00 uur tot 22.00 uur. (deur open 18:45)
Locatie: Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, IJburg
Kosten: Deelname is €35,- als representant en €90,- (excl. 21% BTW) bij het inbrengen van een vraag.

Nieuwsgierig? Graag aanmelden via: zijdieweet@gmail.com

Hartegroet,
Danielle & Luce

Andere locatie
Jan Vrijmanstraat 339 IJburg
Kosten toelichting
35 euro als representant
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Gezondheid
Illustration
 
Deel dit: