Activiteit

Wekelijkse repetitie IJburgkoor

elke woensdag   |   20:15 - 22:00 uur   |   FlexBieb

Iedere woensdagavond - behalve tijdens de schoolvakanties - oefent het IJburgkoor o.l.v. Ricus Smid in de FlexBieb, Talbotstraat 46.

In september 2019 begon het IJburgkoor weer aan een nieuw zangseizoen. We zijn nog hard op zoek naar twee sopranen met een goede stem en liefst wat zangervaring. Er is ook ruimte voor tenoren en bassen. Heb je koorervaring of zing je graag? Laat het ons weten op IJburgkoor@gmail.com. Dan nodigen we je uit voor een repetitie op een woensdagavond van 20.15 tot 22.00 uur (pauze met thee van een kwartier) bij FlexBieb, Talbotstraat 46, aan het Ed Pelsterpark.

Ons koor bestaat momenteel uit 5 sopranen, 8 alten, 4 tenoren en 4 bassen. Ricus Smid, onze dirigent, leidt vanaf het begin (ca 2004) het IJburgkoor. Het repertoire is breed: van 12e-eeuws klassiek tot 21e-eeuws gezellig en van (Oost-)Europees (Russisch, Oekraïens, Hongaars, Engels, Duits, Frans, Spaans, enz.), tot Afrikaans, en dat allemaal ook nog eens meerstemmig (sopraan, alt, tenor, bas). Afgelopen seizoen hebben we 4 maal in Amsterdam opgetreden.

In het nieuwe seizoen richten wij op mooi klassiek repertoire met wat uitstapjes naar jazz en volksmuziek. We nodigen je van harte uit om kennis met ons koor te maken. in 2004 zijn wij begonnen en wij hopen dat jonge leden ons koor willen versterken. Neem ook een kijkje op Facebook IJburgkoor. Bij ons is de sfeer al 15 jaar goed.


Stuur een mailtje naar IJburgkoor@gmailcom.


Kosten toelichting: Contributie per kwartaal automatisch over te maken

kosten toelichting Contributie € 63 per kwartaal automatisch over te maken
doelgroep:  Alle volwassenen
datum wo 22 januari 2020
gestart op wo 8 januari 2020
beëindigd op wo 8 juli 2020
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Actief sinds 2004.