Activiteit

Carrie Tree Special: Equinox Musical Water Ceremony Tempel van Alledag op IJburg

zaterdag 21 september 2019   |   14:00 - 17:00 uur   |   Tempel van alledag

Concert en Equinox Musical Water Ceremonie met Carrie Tree

Concert: 20 september Vondelkerk Amsterdam

Ceremonie: 21 september Tempel van Alledag

💓🛶🌊

Mooie mensen,

Ik wil jullie graag laten weten er een bijzonder concert aankomt komende vrijdag van singer/songwriter Carrie Tree (UK) met aansluitend een krachtige Equinox Musical Water Ceremony in onze eigen Tempel van Alledag op IJburg. Zo blij mee! :-)

Haar nieuwe album The Canoe is wonderschoon. Het vraagt je om te vertragen, de stilte in jezelf op te zoeken en te voelen. Haunting Heartsongs that will touch you in your bones. Luister hier naar haar album. (tip: met koptefeloon op om het helemaal binnen te laten komen)

https://carrietree.bandcamp.com/album/the-canoe

Carrie reist/tourt met de vraag What Does The River Say? en wil via haar songs en verhalen een dieper bewustzijn creëren rondom het belang van onze rivieren en kanalen.

We hebben speciaal voor haar concert een mythologisch storyteller en een ecological speaker uitgenodigd die de avond zullen inluiden en beiden hun passie voor water zullen delen. Zodat we met andere ogen naar onze (innerlijke) rivieren gaan kijken en op waarde schatten. De rivier leert ons over stroming, overgave, tranen, tederheid, wildheid, loslaten, levensaders. Zonder water is er geen leven op aarde mogelijk. Hoe is het gesteld met de kwaliteit van onze rivieren? Wat zou de rivier zeggen als je vraagt hoe het met haar gaat?

We zullen bij het concert een water altaar creëren en het water daarvan meenemen naar de Equinox Water Ceremony op zaterdag in de tempel, waar we water songs zullen zingen en onze intenties aan het water zullen geven. Dat het water ons mag schoonspoelen, mag helen en mag vitaliseren. Aan het eind van de ceremony zullen we het opgeladen water aan het meer teruggeven. A beautiful cycle.

Een mooi geschenk als je bij zowel het concert als de ceremonie aanwezig kunt zijn. Om het element water in jezelf te voeden en te bekrachtigen. Zodat je leven in flow kan komen.

Tickets: www.heartfire.nl

Concert only: 25 euro (van 19:30 - 21:30 uur)

Ceremony only: 40 eur (van 14:00 - 17:00 uur)

Combitickets voor concert en ceremonie: 60 euro

Let Love Flow!

kosten toelichting 40 euro, combiticket concert en ceremonie: 60 euro
type:  Workshop / les
datum za 21 september 2019
meer info over locatie Jan Vrijmanstraat 339
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info www.heartfire.nl

Documenten