Activiteit

Moderne Dans 60+

elke woensdag   |   10:30 - 12:00 uur   |   Amsterdam dance centre

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De danslessen worden wekelijks gegeven op woensdag van 10.30 - 12.00 uur bij Amsterdam Dance Centre aan de Krijn Taconiskade 444 op IJburg. Je kunt ten alle tijden instromen en een proefles is gratis.

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Naast 60+ lessen biedt Dance Connects ook 40+ lessen en Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend kunt meedoen.

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl

kosten: gratis
kosten toelichting: Een proefles is gratis. Meer informatie over de tarieven voor lessenkaarten vind je op: https://www.danceconnects.nl/tarieven
doelgroep:  Speciaal voor ouderen
type:  Workshop / les
datum: wo 3 april 2019
gestart op: wo 13 maart 2019
beëindigd op: wo 5 juni 2019
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk