Activiteit

Cursus mooi en zelfverzekerd een lied zingen op een podium

elke dinsdag   |   20:00 - 22:00 uur   |   Steigerplek

Heb je enige zangervaring, in koor, een bandje of heel regelmatig onder de douche? Weet je dat je toon kan houden en lijkt het je leuk voor anderen (beter) een solo stuk te leren zingen? Bewuster, (nog) mooier of overtuigender, zelfverzekerder? Hou je van lichte muziek (theater/ pop/ soul/jazz?) Dan is deze cursus iets voor jou. Samen met anderen die dit al eens vaker deden ben je welkom om- elk op eigen niveau- te werken aan jouw interpretatie van een of twee songs, om die daarna voor een klein publiek ook op te voeren. Zo goed en serieus en profi als we het krijgen kunnen! Daag jezelf stap voor stap uit, dan doe ik dat ook, om het beste uit jouzelf te laten horen. We doen 8 van de opgegeven 10 dagen, eindpresentatie waarschijnlijk 26 maart. Begeleiding door pianist Steffen 't Hart.

kosten: met korting
kosten toelichting: Euro 240,- maar 30 % korting met stadspas.
doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd: Vanaf 16 jaar
type:  Workshop / les
datum: di 22 januari 2019
gestart op: di 15 januari 2019
beëindigd op: di 26 maart 2019
meer info over locatie: Steigerpl zit op de hoek bij de (blauwe) Montessori school op Steigereiland IJburg, Amsterdam. 15 minuten vanaf Amsterdam CS met tram 26, Halte Steigereiland.
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
We starten de 15e januari al, met de aanvragers van de cursus, maar je bent van harte welkom de 22e of (uiterlijk!) 29e nog in te stromen. We zorgen dan dat je bijgespijkerd wordt om in te halen. Mail of bel gerust met vragen:
contact@ heleenvandenhombergh. com of 06-23082239.

Maximum aantal deelnemers: 12

Meld je aan