Activiteit

DUURZAAMHEIDSMARKT OOST

zaterdag 15 december 2018   |   13:00 - 17:00 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

Geef eens een duurzaam kado aan je geliefde deze Kerst. Een adviesrapport hoe je huis te verduurzamen, een set zonnepanelen, een balkontuin of daktuin, of een groene muur voor in huis. Of wat dacht je van het opknappen van je tuin om wateroverlast tegen te gaan en fijnstof uit de lucht te vangen. Je kunt ook een adviesrapport voor je huis laten maken, wat kun je allemaal laten doen om aardgasvrij te worden? Of begin je liever met een infraroodmeting en rapport om te onderzoeken waar jouw huis warmte verliest.

Een informatiemarkt met duurzame ondernemers uit Amsterdam Oost, die u graag informeren over allerlei duurzame maatregelen die u kunt nemen in en om uw huis. Hoe kunt u uw huis optimaal isoleren, is het verstandig om een nieuwe gasketel voor de CV aan te schaffen, en hoe zit het met dat nieuwe fornuis, of is het verstandig om een inductiekookplaat te nemen? Of ga je je huis bij verwarmen met infraroodpanelen en hoe werkt dat dan? En hoe zit dat eigenlijk met duurzame kleding? Hoe weet je nu of wat je beloofd wordt ook echt is wat je krijgt?

Kom met al je vragen naar de Duurzaammheidsmarkt in de Jungle en laat je informeren over de nieuwste ontwikkelingen en wat wel of niet haalbaar is voor jouw thuissituatie. De aanwezige experts wijzen je graag de weg in deze duurzaamheidsjungle.

Neem vooral ook deel aan de GRATIS LOTERIJ met mooie duurzame prijzen! Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een lootje, later op de middag worden de winnaars bekend gemaakt. Zorg dus dat je op tijd bent.

kosten: gratis
datum: za 15 december 2018
locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26