Activiteit

Empaths Anonymous - jouw energie, jouw kracht

donderdag 15 november 2018   |   20:00 - 22:00 uur   |   The Penthouse Amsterdam

Ik heb een wild plan!

Het lijkt mij ontzettend gaaf om met een groep mensen samen te komen die allemaal één ding delen: ze voelen/weten/zien 3x zoveel als de gemiddelde mens om hen heen.

De empath... of HSP (hoog sensitief persoon), wat nu een 'overhyped' woord is geworden.

En ik heb het dan niet over samenkomen vanuit slachtofferschap: "oh wat zijn we allemaal zielig dat we zoveel voelen". Nee, het omgekeerde: juist gaan zien hoe de gevoeligheid een deur kan zijn naar je eigen kracht. En ook ontdekken wát die kracht precies is (bij iedereen net weer anders).

Dit is een spontaan plan, en ik ga komende woensdagavond een 'testronde' draaien. 

 

Voor wie dan?

Natuurlijk sowieso voor iedereen die bovengemiddeld gevoelig is. Maar om nog specifieker te zijn 3 voorbeelden:

  • Je werkt in de corporate wereld, en wilt graag met meer gelijkgestemden in contact komen (zonder dat je op een zweef-avond terecht komt)
  • Je bent in de afgelopen jaren veel meer in contact gekomet met je gevoel, je merkt dat er nu aardig wat verschuivingen zijn in je leven (bijv op relatie gebied), en je bent op zoek naar meer inzicht wat er precies gebeurt en manieren om in dit alles dichter bij jezelf te blijven
  • Je hebt een eigen bedrijf en grote visioenen, maar het lijkt of er constant iets onzichtbaars in de weg zit om dat ook echt neer te kunnen zetten 

Mijn werkwijze sluit over het algemeen goed aan op: CEO's, managers en ondernemers

 

Opzet avond

Wat we gaan doen houd ik nog even geheim. Ik kan je wel vast wat ingrediënten laten weten: lachen, diepgang en inzichten - en dat je aan het einde van de avond de ruimte energieker verlaat dan dat je binnenkwam.

Insteek is om dit vaker te gaan doen, maar start nu eerst met deze avond.

 

Datum & tijd

Donderdag 15 nov

(normaliter op woe avonden! eenmalige uitzondering)

Inloop: 20.00

Start: 20.15 (kom op tijd, zorg voor zekerheid dat je 20.20 binnen bent)
Einde: 22.00 

 

Aanmelding

Stuur me een mailtje ter aanmelding! info@shineonline.nl

 

Over Empaths (en over mij)

Als je een zogenaamde 'empath' bent kan dat twee kanten op: óf het is heel irritant, of het is een fantastiche kracht. Welke kant het op gaat, hangt af van je zelfkennis en de kracht van je bewustzijn.

Ik heb zelf 20 jaar verwarring gehad rondom mijn eigen gevoeligheid (gecombineerd met hoog IQ). Vaak gebeurde er zoveel en voelde ik zoveel tegelijkertijd dat ik gewoon niet meer kon ontwarren wat waar vandaan kwam. Sterker nog, ik maakte het met mijn mind alleen maar ingewikkelder. 

De meeste empaths voelen zich onbegrepen, zeker in hun jeugd - maar vaak ook op de werkvloer. Je weet/voelt/ziet vaak meer dan de mensen om je heen, en dat kan voor je omgeving confronterend zijn. Die heerft daar niet altijd zin in.

Ik ben op een gegeven moment mijn gevoel gaan negeren om maar beter in deze maatschappij te passen. Niet beseffende dat ik mezelf daarmee had afgesloten van mijn grootste kracht.... De afgelopen jaren ben ik mijn empath-side langzaam gaan omarmen, en ik sta VERSTELD van de kracht ervan.

Ik ben niet alleen veel meer en preciezer gaan voelen, maar heb me ook verdiept in empowerment en zelfrealisatie. Deze drie vormen samen een hele krachtige cocktail, vullen elkaar aan.

Ik kijk er naar uit om mijn inzichten te delen, en om een groep mooie empath mensen bij elkaar te brengen - omdat ik weet hoeveel kracht en inzicht dat kan geven.

 

PS Aanmelding via Hallo IJburg is dus niet genoeg, vergeet me geen mailtje te sturen!

kosten lokaal ruilmiddel
kosten toelichting op donatiebasis
doelgroep:  Alle volwassenen
Thema's: Persoonlijke ontwikkeling
datum wo 5 december 2018
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 8

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- nicole van den kroonenberg

Meld je aan