Activiteit

Interview - Aan tafel met... Brendan de Clercq

woensdag 7 november 2018   |   17:30 - 23:30 uur   |   Café Restaurant Vrijburcht

Brendan de Clercq

Naast zijn werk als professioneel fotograaf is Brendan Sony & Eizo ambassadeur en gecertificeerd trainer van Profoto. Hij geeft o.a. trainingen, lezingen en masterclasses. Brendan is gespecialiseerd in licht. In zijn masterclasses komt o.a. een stukje voor wat hij ‘the secrets of lightshaping’ noemt. In mijn masterclasses vertel ik alle geheimen over lightshaping en hoe je daar mee omgaat. Het meest leuk van het ambassadeurschap vindt Brendan op het podium staan. “Ik vind het geweldig om op het podium te staan, ik voel me daar zo heerlijk. De interactie met het publiek, mensen enthousiasmeren en bij elkaar brengen. Dat vind ik heel fijn”. Brendan is trots op het feit dat hij zijn werk mag delen met mensen.

Eén van de meest bekende uitspraken van Brendan is: ‘One day I will make the best portrait’. Brendan legt de lat voor zichzelf elke keer een stukje hoger. “Die uitdaging vind ik mooi. Wanneer die foto wordt gemaakt? Dat weet ik niet. Misschien komt ‘ie er wel niet. Mijn drijfveer is dat ik ‘m ooit wil maken. Je moet ook best kritisch op jezelf zijn, niet denken dat je er al bent. Blijven oefenen, openstaan voor nieuwe dingen en bovendien openstaan voor kritiek”.

Op 7 november vragen we Brendan naar zijn enthousiasme en motivatie om steeds nieuwe dingen te proberen. En natuurlijk zijn visie op het gebruik van licht en de mogelijkheden die dat biedt.

De avond is gratis. Het diner kost € 18,50 / € 22,50
Reserveren is noodzakelijk, de avonden zijn snel vol.

kosten gratis
kosten toelichting Het interview, de netwerkborrel en portfolioreviews zijn gratis toegankelijk. Aan het diner zijn kosten verbonden.
doelgroep:  Alle volwassenen
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 25

Meld je aan