Activiteit

 Babymassage cursus

maandag 4 juni 2018 , 10:00 - 11:15 uur

Babymassage is een heerlijk moment om samen te genieten! Baby’s zijn gevoelig voor aandacht, rust en aanraking. Tijdens het masseren komt dit allemaal samen. Je leert technieken volgens de Tibo babymassage methode. Hierin zijn Oosterse en Scandinavische massagetechnieken met elkaar verweven. De nadruk ligt in de cursus op rust en ontspanning voor je baby. Ook stimuleer je met het masseren de ontwikkeling van het lijfje. Je leert goed te reageren op en te kijken naar de reacties van jouw baby. Door de aanraking leer je de lichaamstaal van jouw kindje nog beter kennen. Dit geeft beide vertrouwen en versterkt jullie band samen.

Babymassage versterkt daarnaast het immuunsysteem en heeft een positief effect op de bloedsomloop, de ademhaling en de spijsvertering. Ook helpt massage bij klachten zoals buikkrampjes, veel huilen, onrustig of snel geprikkeld zijn, overstrekken, slecht slapen of gespannen zijn. Na een massage is een baby vaak heel ontspannen en slaapt dieper.

De cursus babymassage bestaat uit 4 bijeenkomsten en is bedoeld voor baby’s tussen twee en acht maanden. Ik werk in kleine groepjes waardoor er veel individuele aandacht is en ook ruimte om andere baby onderwerpen met elkaar te bespreken. De cursus is inclusief zoete amandelolie en een cursusboekje. 

 

 

Cursusdata
Maandag 4 t/m 25 juni 2018, van 10.00 tot 11.15 uur

Aanmelden
Vul hier het inschrijfformulier voor de cursus in om je aan te melden. Je ontvangt daarna een bevestiging van de aanmelding.

 Kosten
Groepscursus 4 lessen 99 euro
Individueel 70 euro per les, 3 lessen 199 euro
2 baby’s 40 euro per baby per les, 3 lessen 115 euro
3 baby’s 30 euro per baby per les, 3 lessen 85 euro
4-5 baby’s 25 euro per baby per les, 3 lessen 75 euro
Lesduur: 5 kwartier

De prijzen zijn inclusief: zoete amandel massageolie, een schaaltje en een cursusboekje. Merle van Reep is een gekwalificeerd babymassage docente en is aangesloten bij de Vereniging Shantala Docenten (VSD).
 
Contact
info@merlevandereep.nl
06-42367457
www.merlevandereep.nl

Illustration
 

Meld je aan
Deel dit: