Activiteit

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween | Theatervoorstelling

zaterdag 16 april 2016 , 20:30 uur

Verhalenverteller Eric Borrias neemt het publiek moeiteloos mee op reis met zijn unieke bewerking van het verhaal van ‘de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ – naar de bestseller van Jonas Jonasson.

De wonderlijke avonturen van de 100 jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Zijn unieke kijk op het leven en de wonderlijke lieden die zijn pad kruisen, maken van ‘De 100 jarige’ een feest. Het begint met een koffer, een koffer vol crimineel geld. Criminelen, politie, het bejaardenhuis, de pers. Iedereen is op zoek naar Allan en de wonderlijke club mensen om hem heen. O ja, en een olifant.

Het verhaal van Allan’s leven komt ook aan bod, tot aan het moment dat hij het raam uit stapt. Allan blijkt een wonderlijk leven geleid te hebben,waarin hij niet alleen de hele wereld over geweest is, maar ook zo’n beetje alle groten der aarde heeft ontmoet en hier en daar geholpen met wonderlijke zaken. Van Franco in Spanje, tot Mao in China, meerdere presidenten van Amerika, Einstein enz enz. De hele wereldgeschiedenis trekt in een bonte stoet voorbij.

Eric Borrias  – Verteller van het jaar 2016

Eric Borrias is niet voor niets een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn brede repertoire en groot talent weet hij al jaren jong en oud aan zich te binden. Zijn boekbewerkingen en unieke speelstijl worden geroemd.

 

Kaarten via de site en indien niet uitverkocht, ook aan de deur.

Locatie
Theater Vrijburcht
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: