Activiteit

Zingen op woensdagochtend - Liedje en Latte: Dromen uit de Wijk

elke Woensdag , 8:45 - 9:45 uur

We gaan weer zingen!

Onder muzikale leiding van Hanne van de Vrie, onder de noemer ‘Liedje en Latte, dromen uit de wijk' en onder het genot van een latte of misschien wel een Marokkaans theetje!

Want hoe mooi zou het zijn om nog meer buurtbewoners te leren kennen en samen te zingen? Tijdens de ‘Avond van de Dialoog op IJburg' kwam de behoefte naar voren om elkaar als wijkbewoners, met al onze verschillende achtergronden, beter te leren kennen. 

Stadsdeel Oost staat er meer dan achter om mensen door middel van zingen met elkaar te verbinden, en heeft dan ook subsidie toegezegd om dit project (grotendeels) te dragen.

Lied van de wijk

Naast het onbezorgd zingen olv Hanne worden de deelnemers op 30 maart na afloop van de repetitie gevraagd om buurtgerelateerde dromen, wensen, dingen die je inspireren, iets wat je gelezen of gehoord hebt, te vertellen. Liedjesschrijver Jeroen Schipper zal dit gesprek opzetten en naar aanleiding van jullie input het ‘Lied van de Wijk’ schrijven. Jeroen komt het lied tijdens de laatste bijeenkomst (20 april) ‘brengen’,

Hanne studeert het met de deelnemers in en we presenteren het aan vrienden en bekenden.

Wanneer?

Vanaf 16 maart, zes woensdagochtenden achter elkaar. Presentatie van het Lied van de Wijk aan vrienden en bekenden op 20 april. Je kan 1/meerdere/alle keren meezingen: je hoeft je niet vast te leggen.

Hoe en waar?

Deelnemers worden gevraagd om financieel bij te dragen, de richtlijn daarvoor is 3 euro per keer. Je bent vrij om meer of minder te betalen.

De bijeenkomsten vinden plaats in De Binnenwaai (16, 23 maart, 6, 13, 20 april) en 1x in de Flexbieb (30 maart).

Meer informatie: marije@mpduo.nl.

Andere locatie
LET OP: op 30 maart in de Flexbieb (Talbotstraat 46).
Doelgroep
Alle volwassenen

Gestart op wo 16 maart 2016. Beƫindigd wo 20 april 2016
Illustration
 
Deel dit: