Activiteit

OPEN HUIS STADSDEEL OOST

maandag 26 oktober 2015   |   16:30 - 21:00 uur   |   Stadsdeelkantoor Amsterdam-Oost

Wilt u meepraten over wat voor uw buurt belangrijk is? Of gewoon kennismaken met leden van de bestuurscommissie Oost, ambtenaren, buurtgenoten en organisaties die in uw buurt actief zijn? Dat kan, tijdens de 2e editie van het Open Huis in het stadsdeelhuis op maandag 26 oktober. Stel uw vragen over het stadsdeel, laat uw ideeën over en voor de buurt horen, uit uw eventuele zorgen en denk mee over oplossingen. Uw inbreng wordt onder andere gebruikt voor het maken van de gebiedsplannen voor 2016.

Aan bod komen het initiatief van de vereniging Bajesdorp om een rol te spelen in de gebiedsontwikkeling van het gebied rondom de PI Overamstel, sociaal ondernemen om lokale participatie te stimuleren, Common Sensing op het Java-eiland, de flexbieb Cruquius en nog veel meer. Ook zijn er thematafels waaraan doorlopend gesproken wordt over initiatieven voor vluchtelingen, het water en groen in Oost en veiligheid.

U kunt naar het middagprogramma of naar het avondprogramma, of allebei. Er zijn hapjes en drankjes, en u bent ook van harte welkom bij de gezamenlijke maaltijd. Hiervoor kunt u zich vooraf aanmelden via secretariaatgebiedspool.sdo@amsterdam.nl.

Kijk voor meer informatie op https://www.amsterdam.nl/buurtnieuws-oost/nieuws/algemeen/2015/open-huis-stadsdeel/ of neem contact op met Ellen Weers, gebiedsmakelaar IJburg via e.weers@amsterdam.nl of 06 53779318.

 

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd Vanaf 15 t/m 22 jaar