Activiteit

Intocht van Sinterklaas op IJburg

zondag 22 november 2015   |   12:45 - 16:00 uur   |   Haven IJburg

Zondag 22 november is het zover!

Dan vaart Sinterklaas de prachtige haven van Ijburg binnen. En dat wordt weer één groot feest. Sint neemt dit jaar zeker 80 Pieten mee: grote, kleine, dikke, dunne, op surfboards, in kano's, met trommels en op stelten.

Behalve die feestelijke intocht is er die middag nog veel meer te beleven aan de haven: je kunt er schminken, knutselen, schilderen, dansen, of lekker luisteren naar verhalen die op de boot van Sinterklaas voorgelezen worden.

Ook heeft Sinterklaas weer een kleurwedstrijd georganiseerd dit jaar! Kijk meer informatie en het complete programma op onze website.

Stichting Sinterklaas op IJburg organiseert dit jaar voor het 6de jaar de feestelijke intocht van Sinterklaas. En met succes. Ieder jaar wordt het groter, leuker en gezelliger. Vorig jaar waren er meer dan 4000 bezoekers uit een steeds groter gebied rondom IJburg. Daar zijn we heel trots op!

Zonder de hulp van alle IJburgse ondernemers en bewoners is de intocht van de Sint op IJburg echter niet mogelijk. We organiseren een huis aan huis collecte en de 'grote ondernemersVEILING'. We werken samen met Hallo IJburg, VIIA en het IJburgcollege (stageplaatsen) en hebben al jaren trouwe sponsoren!

Hulp is altijd welkom; wil je sponsoren, doneren of vrijwilliger worden? Graag!! Laat het ons weten, mail naar sintopijburg@gmail.com.

Onze berichtgeving kan je in de gaten houden via Facebook of Twitter, Hallo IJburg, De Brug en alle andere media.

Wij hebben er weer zin in!

Wil je al een beetje in de stemming komen, kijk dan naar het verslag dat IJburg TV gemaakt heeft van de Intocht 2014. Je vindt het filmpje hier.

kosten gratis