Activiteit

Bach bloesem remedies | Lezing

woensdag 28 oktober 2015   |   19:30 - 21:30 uur   |   Boerderij op IJburg

Wat zijn de Bach bloesem remedies?
Dr. Bach was op zoek naar middelen uit de natuur die ons zouden kunnen helpen met onbalans in ons mens-zijn. De remedies die hij ontwikkelde geven de mogelijkheid gevoelens zoals angst, frustratie, onrust en neerslachtigheid op een zachtaardige manier te verminderen en de innerlijke balans te herstellen. De remedies zijn eenvoudig en veilig in gebruik voor iedereen. De remedies zijn bedoeld als zelfhulp.

Bach bloesem remedies bij jou (huis) dieren
Bij dieren kunnen de remedies net zo worden toegepast als bij mensen. Onlangs maakten we bij de Boerderij op IJburg nog gebruik van de “rescue remedie” toen Tinkerbell zich verwonde aan een hek. Deze remedie hielp haar zich meer te ontspannen en bij te komen van de hevige schrik.

De lezing
Je maakt kennis met de Bach bloesem remedies. Het systeem van Dr. Bach wordt uitgelegd en je maakt kennis met de remedies die helpen in veelvoorkomende situaties.

De lezing wordt gegeven door internationaal licensed trainer Gerda Dobbenberg en is officieel erkend door het Bach Centre. De lezing geeft een goede introductie voor de cursus, maar is ook apart van de cursus te volgen. Lees hier meer over de cursus.

Kosten
€ 15,- per persoon, incl. thee en koffie.

Locatie
Boerderij op IJburg

Aanmelden
Mail naar activiteiten@boerderijopijburg.nl om je aan te melden. Ook voor vragen kan je hier naartoe mailen.

doelgroep:  Alle volwassenen