Activiteit

Gratis proeflessen op de open dagen van Jeugdtheaterschool TIJ

dinsdag 25 augustus 2015 , 14:30 - 18:15 uur

Al meer dan 11 jaar is Jeugdtheaterschool TIJ  een bruisende, creatieve en vernieuwende plek voor kinderen en jongeren die willen acteren, dansen en zingen! Onze lessen worden gegeven door een team van gedreven en enthousiaste vakdocenten  uit de theater, dans, zang en musicalwereld.

Dit jaar is op ons aanbod nog meer toegespitst op de groeiende groep jongeren. Voor hen is er de Theaterwerkplaats en MusicalTheater: talentenklassen waarin jongeren hun eigenheid en talenten verder kunnen ’ontpoppen’. Naast onze eigenzinnige Theaterklassen waarin leerlingen leren acteren, zijn er Musicalklassen met zang, dans en toneel.  Om kennis te maken met de verschillende disciplines zijn er de Proeftuin, de Theaterclub, de Musicalcursus en het Kleutertheater.

Graag willen wij u uitnodigen om de gratis proeflessen op onze jeugdtheaterschool 25 & 26 augustus te bezoeken. Naast de gratis proeflessen bieden wij de gelegenheid om vragen te stellen, de locatie te verkennen en de docenten te ontmoeten. Wegens beperkte plaatsen voor de proeflessen verzoeken wij u zich vooraf in te schrijven. De roosters en het inschrijfformulier kunt u vinden op onze website.

Meer informatie of inschrijven? 

Kijk op www.jeugdtheaterschooltij.nl of mail naar info@jeugdtheaterschooltij.nl

 

Locatie
Jeugdtheaterschool TIJ
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 15 jaar
Illustration
 
Deel dit: