Aanbod

Marriage Course op IJburg

Geplaatst op 29 augustus 2016, 17:39 uur
locatie Binnenwaai

8 avonden over wat echt belangrijk is in je relatie!

Vorige deelnemers waren allen enthousiast; “gewoon weer daten, wat een eyeopener; meer leren over wat de ander beweegt; van management team naar ‘echt’paar; ik weet nu wie de neushoorn en wie de egel is…..”

De Marriage Course is er voor ieder stel dat wil werken aan zijn relatie, dus tijd van nu wil investeren in de toekomst. En daarbij maakt het echt niet uit hoe lang je al bij elkaar bent. Denk niet dat je relatie zich vanzelf ontwikkelt en bloeit, je moet er echt iets voor doen.

In ons werk begrijpen we dat allemaal direct, hier in onze relatie moeten we daar soms een beetje mee geholpen worden. De Marriage Course is niet zwaar, de opdrachten zijn kort en leuk. Maar het is ook niet te licht, het pakt de essentiële onderwerpen aan en om de spannende onderwerpen wordt niet heen gedraaid.

De onderwerpen zijn:

1.       Sterke fundamenten leggen

2.       De kunst van communiceren

3.       Conflicten oplossen

4.       Kracht van vergeving

5.       Ouders en schoonouders

6.       Goede seks

7.       Liefde in actie

Bekijk de introductievideo.

De Marriage Course komt uit een christelijke koker, maar is niet alleen voor christenen bedoeld of geschikt. We zijn vooral erg blij als je aan je relatie wilt gaan werken met je partner! De cursus is ook echt voor jullie samen, er zijn geen groepsmomenten (behalve kennismaken en afsluiting).

De cursus wordt gegeven in de Binnenwaai, Ed Pelsterpark 2 IJburg/Amsterdam.

De data (steeds op dinsdagavond) 11 en 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november en 6 december. Aanvang stipt 20.00 uur en we houden echt om 22.30 uur op. Alleen de eerste avond beginnen we om 19.00 uur. Dit i.v.m. kennismaken en samen eten.

Kijk ook op de agenda hier op halloijburg.nl

Binnenkort zijn we wel in een van de Oost-kerken, dan kun je ook altijd nog wat vragen stellen.

We organiseren het samen met Crossroads Amstelveen, de Binnenwaai stelt de ruimte beschikbaar, en iedereen is welkom!

Je kunt je aanmelden via pimjonker@hotmail.com

De kosten per paar zijn EUR 110,- (materiaal, diner eerste avond, koffie/thee, wijn en andere versnaperingen. De cursusleiders zijn gratis!). Meld je je aan voor 1 oktober, dan krijg je EUR 10,- korting.

Namens het MC team Fedde en Pim Jonker

Illustration